Prva strana
 
Naše usluge
Nudimo Vam profesionalne i vrlo kvalitetne usluge za kratko vreme

 

  • Peremo i hemijski čistimo sve vrste odevnih predmeta.
  • Peremo sve stvari od perja.
  • Čistimo mebl garniture na licu mesta i u pogonu.
  • Peremo sve vrste tepiha (vunene, kožne, krznene, svilene i sintetičke) u profesionalnim mašinama ili ručno.
    Odnošenje i vraćanje tepiha je BESPLATNO!
  • Čistimo sve vrste trakastih zavesa.
    Demontaža i montaža su URAČUNATI u cenu!
  • Čistimo sve odevne predmete od kože.

SAMO KOD NAS! Uslužno peglanje i roljanje. Po dogovoru dolazimo po Vaš čist veš, peglamo ga i vraćamo na kućnu adresu!

 

Sve što Vam očistimo biće

Intensive DS kreme

U našem objektu možete kupiti KREME ZA PETE i KREME ZA RUKE proizvedene u labaratorijskim uslovima firme "DANOS" iz Subotice po recepturi dipl.ing. tehnologije - farmaceutsko inžinjerstvo, Davidović Snežane.

KREMA ZA PETE - 130 ml

INTENSIVE DS krema za pete i laktove omogućava intenzivnu negu kože peta i laktova. Dobro upija i ne masti, ostavljajući glatki sloj na površini kože. Pospešuje zarastanje ispucalih peta i laktova jer u sebi sadrži vitamin B.

Kada vam je koža peta ispucala uzmite Intensive DS sa vitaminom B namažite uveče pete i obucite pamučne čarape. Posle sat-dva skinite čarape i Vaše pete će ujutro biti meke i nežne. Ponovite to nekoliko puta svako veče, dok vam se koža ne oporavi. Nakon toga koristite intensive DS kremu za pete da bi ste je redovno negovali i održavali.

Krema sadrži u sebi glicerin, silikonsko ulje, maslinovo ulje, VITAMIN B , mentol i ostale preparate za negu i zaštitu kože.

Krema odiše prirodnim mirisom eteričnog ulja bora i sibirske jele.

SASTAV: Aqua, Lanette N, Paraffin oil, Lanolin, Vazelin beli, Isopropyi Myristate, Glycerine, 1, 2, Propyien Glycol, Olive oil, Silicone oil, D-Panthenol, Methyiparaben, Propyiparaben, Aetheroleum pini i Mentholum.

 

KREMA ZA RUKE SA VITAMINOM B - 100 ml

INTENSIVE DS krema sa vitaminom B u ovoj formulaciji omogućava intenzivnu zaštitu, kompletnu negu i regeneraciju oštećene kože ruku. Dobro upija i ne masti, ostavljajući zaštitni film na površini kože.

Glicerin i ostali humektansi regulišu vlažnost suve kože. Maslinovo ulje je hrani i obezbeđuje njenu vitalnost, a silikonsko ulje stvara zaštitni film i čini kožu glatkom, te i posle pranja koža ostaje meka i nežna.

SASTAV: Aqua, Lanette N, Paraffin oil, Vazelin beli, Isopropyi Myristate, Glycerine, 1, 2, Propylen Glycol, Olive oil,Silicone oil, D-Panthenol, Perfume, Methyiparaben, Propylparaben.